VAN TUINONTWERP 

TOT ONDERHOUD

Naast het tuinontwerp en de aanleg verzorgen wij ook het tuinonderhoud. Wij werken als hoveniersbedrijf zoveel mogelijk milieubewust, de natuur is kostbaar en hier gaan we dan ook met respect mee om. Wij gaan voor duurzaamheid en maken bijvoorbeeld gebruik van accugereedschap; wat zorgt voor rust, stilte en zo min mogelijk uitstoot. 

TUINONTWERP

TUINAANLEG

Een tuinontwerp begint altijd bij uw wensen. Een weelderige tuin die het hele jaar door bloeit of een strakke symmetrische tuin, bij goed tuinontwerp is alles mogelijk! Waarom als bedrijf aan een bepaalde stijl vastzitten als het uw tuin is en u een eigen smaak heeft?

 

Uw wensen en ideeën combineren met mijn creativiteit, ervaring en kennis, dan ontstaat er een tuin waar uw dromen in worden vastgelegd. 

Tuinaanleg omvat veel tuinwerk. Grondwerk, beplanting, bestrating, verlichting, maar ook erfafscheidingen en veranda’s. Alle onderdelen van de aanleg kunnen wij verzorgen zodat u één aanspreekpunt houdt. Door samenwerking binnen een netwerk van specialisten vinden wij altijd de juiste collega voor uw specifieke vraag. 


Wij maken gebruik van moderne machines en gereedschappen, waardoor er kwaliteit geleverd wordt en er snel wordt gewerkt. 

TUINONDERHOUD

BOOM

VERZORGING

Tuinonderhoud kan voor een leek een lastige klus zijn. Maar het is natuurlijk belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt, dit doe ik graag voor u.  Door mijn ervaring en passie heb ik mij in tuinonderhoud  gespecialiseerd en onderscheid ik mij duidelijk van andere hoveniers. Voor u het weet, neemt de natuur het over en verandert uw oprit in een beschermd natuurgebied, dat is vast niet de bedoeling! 


Van fijngevoelig- tot zeer grof werk, van het knippen van een strakke haag tot het maaien van een verwilderde sloot, u zult mijn vakbekwaamheid in uw tuinonderhoud terugzien.

Boomverzorging wordt vaak te lang uitgesteld. Boomverzorging is specialistisch werk maar bomen hebben onderhoud nodig. Ze staan immers vaak dicht bij uw huis en er is niet altijd van af te lezen hoe het is gesteld met de gezondheid. Periodieke boominspectie en als het nodig is verzorging, zorgt voor gezonde mooi groeiende bomen.

 

Door de juiste kennis en het juiste gereedschap kunnen wij dit specialistische werk voor u doen. Boomverzorging is een van mijn specialisaties. En als het moet kan ik de boom natuurlijk ook voor u verwijderen, zelfs met wortel en al.

AANLEG VERANDA

Een fraaie veranda is een aanwist voor uw tuin. Voor de zwoele zomeravonden en in combinatie met extra opslagruimte superhandig. Helaas zijn standaard veranda's meestal net niet wat u zoekt of wat past in uw tuin. Wij maken voor elke situatie en voor elke tuin een veranda op maat! Vraag naar de mogelijkheden, de kosten voor een maatwerk veranda zullen u reuze meevallen. 

CONTACT

volg Schenkel tuinen

  • Facebook B&W