top of page

VAN TUINONTWERP 

TOT ONDERHOUD

Naast het tuinontwerp en de aanleg verzorgen wij ook het tuinonderhoud. Wij werken als hoveniersbedrijf zoveel mogelijk milieubewust, de natuur is kostbaar en hier gaan we dan ook met respect mee om. Wij gaan voor duurzaamheid en maken bijvoorbeeld gebruik van accugereedschap; wat zorgt voor rust, stilte en zo min mogelijk uitstoot. 

TUINONTWERP

TUINAANLEG

ontwerpnw 1.jpg

Een tuinontwerp begint altijd bij uw wensen. Een weelderige tuin die het hele jaar door bloeit of een strakke symmetrische tuin, bij goed tuinontwerp is alles mogelijk! Waarom als bedrijf aan een bepaalde stijl vastzitten als het uw tuin is en u een eigen smaak heeft?

 

Uw wensen en ideeën combineren met mijn creativiteit, ervaring en kennis, dan ontstaat er een tuin waar uw dromen in worden vastgelegd. 

tuinaanleg terras vlakmaken

Tuinaanleg omvat veel tuinwerk. Grondwerk, beplanting, bestrating, verlichting, maar ook erfafscheidingen en veranda’s. Alle onderdelen van de aanleg kunnen wij verzorgen zodat u één aanspreekpunt houdt. Door samenwerking binnen een netwerk van specialisten vinden wij altijd de juiste collega voor uw specifieke vraag. 


Wij maken gebruik van moderne machines en gereedschappen, waardoor er kwaliteit geleverd wordt en er snel wordt gewerkt. 

TUINONDERHOUD

BOOM

VERZORGING

tuinonderhoud heg snoeien

Tuinonderhoud kan voor een leek een lastige klus zijn. Maar het is natuurlijk belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt, dit doe ik graag voor u.  Door mijn ervaring en passie heb ik mij in tuinonderhoud  gespecialiseerd en onderscheid ik mij duidelijk van andere hoveniers. Voor u het weet, neemt de natuur het over en verandert uw oprit in een beschermd natuurgebied, dat is vast niet de bedoeling! 


Van fijngevoelig- tot zeer grof werk, van het knippen van een strakke haag tot het maaien van een verwilderde sloot, u zult mijn vakbekwaamheid in uw tuinonderhoud terugzien.

boomverzorging door tuinman Bram

Boomverzorging wordt vaak te lang uitgesteld. Boomverzorging is specialistisch werk maar bomen hebben onderhoud nodig. Ze staan immers vaak dicht bij uw huis en er is niet altijd van af te lezen hoe het is gesteld met de gezondheid. Periodieke boominspectie en als het nodig is verzorging, zorgt voor gezonde mooi groeiende bomen.

 

Door de juiste kennis en het juiste gereedschap kunnen wij dit specialistische werk voor u doen. Boomverzorging is een van mijn specialisaties. En als het moet kan ik de boom natuurlijk ook voor u verwijderen, zelfs met wortel en al.

HOUTBOUW

schuur3kl.jpg
schuur4kl.jpg

Een fraaie veranda, een ruime schuur, wij maken alles op maat en qua indeling zoals u wilt. Materialen, aanpak en planning in overleg dus wij bouwen altijd geheel conform uw wensen!

CONTACT

Ik heb uw bericht ontvangen, u hoort z.s.m. van mij! Met vriendelijke groet, Bram Schenkel

bottom of page